Over ons.

DNAisyou (maak kennis met het team) geeft jou de mogelijkheid om via je eigen DNA een persoonlijk gezondheidsadvies op te laten stellen. Dit doen we door jouw DNA te analyseren in het laboratorium. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of liever jezelf wilt verbeteren op beauty gebied; we kunnen onderzoeken wat voor jou het beste werkt. Door de vele ontwikkelingen op het gebied van DNA de laatste jaren en zelfs maanden, weten we steeds meer hoe iemands DNA in het lichaam wordt opgebouwd en kan worden verbeterd. Zo kun jij dus ook het beste uit jezelf halen!


 

Onze missie.

DNAisyou is een dochteronderneming van Omnigen BV, een jong bedrijf dat sinds 2015 bestaat. Omnigen gelooft dat wetenschappelijke kennis en recente technologieën beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Ze hebben veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van kennis op het gebied van DNA. Het doel is om genetische informatie te verstrekken waar je echt wat aan hebt.
En zo werd al snel het idee voor DNAisyou geboren. Een organisatie dat zich volledig bezighoudt met de communicatie, marketing en sales van dit unieke product. Het is onze missie om iedereen de kans te geven om zichzelf te verbeteren op het gebied van afvallen, sporten en beauty. We analyseren daarvoor jouw DNA en maken die begrijpelijk, toegankelijk en toepasbaar. We werken hiervoor samen met verschillende specialisten, zoals diëtisten, sportcoaches, schoonheidsspecialisten, sportartsen, enzovoort. 

 

Investeer in jezelf.

Je DNA is de bouwtekening van je lichaam. De ideale raadgever voor als je jezelf wilt verbeteren. DNAisyou biedt jou de beste investering in jezelf, dus ga aan de slag en geef je nieuwe lifestyle dé kickstart die het verdient!

  • Persoonlijk Het draait om jou. Een persoonlijk advies op basis van jouw wetenschappelijke DNA-analyse.
  • Bewezen De genetische eigenschappen van onze DNA-analyse zijn door wereldwijd onderzoek wetenschappelijk bewezen.
  • Veilig We beschermen je privacy en data en zullen het niet ongevraagd met anderen delen.