Omnigen.

Moederbedrijf Omnigen bestaat sinds 2015. Omnigen gelooft dat wetenschappelijke kennis en recente technologieën beschikbaar zouden moeten zijn voor iedereen.

Genetische technologie

Informatie waar je echt wat aan hebt

Het team van Omnigen, bestaande uit wetenschappers en bio-informatici, heeft veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van kennis op het gebied van DNA. Haar doel is om genetische informatie te verstrekken waar je echt wat aan hebt. Meestal duurt het jaren voordat een nieuw wetenschappelijk inzicht beschikbaar is voor het algemeen publiek. Zonde, want vaak speelt je genetische informatie een belangrijke rol in je dagelijks leven, zonder dat je het zelf weet. Omnigen wil dit graag veranderen, zodat iedereen dankzij de genetische technologie zijn of haar lichaam beter begrijpt, inclusief alle processen die hierin plaatsvinden.

Samenwerking met specialisten

Met achtergronden in bioinformatica en genetica specialieert Omnigen zich in het vertalen van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken naar voeding, sport en beauty. Daarbij werkt ze nauw samen met specialisten uit het veld, zoals sportfysiologen, voedingsdeskundigen, sportartsen en andere specialisten op het gebied van training, prestatie, herstel en overige deelgebieden.