Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Tenminste, voor jou dan. Wij sturen je een DNA-kit op. Jij verzamelt je DNA uit je mond en stuurt het in onze antwoordenvelop aan ons terug. Wij ontcijferen jouw DNA en sturen je vervolgens een gericht advies. Je ontvangt hiervoor een inlogcode waarmee je in onze beveiligde portal al jouw onderzoeksresultaten kunt inzien.

Eenvoudig te werk.

 
 • MijnDNAisyou
  1. MijnDNAisyou

  Na je bestelling ontvang je een link waarmee je je persoonlijke account kunt aanmaken op DNAisyou.nl.

 • Verstuur je DNA
  2. Verstuur je DNA

  Na een aantal werkdagen ontvang je je bestelling. Verzamel je DNA en stuur het aan ons terug.

 • Analyse in lab
  3. Analyse in lab

  Als we je DNA-sample hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de analyse in het laboratorium.

 • Resultaten
  4. Resultaten

  Na een aantal weken kun je jouw resultaten en adviezen terug vinden in MijnDNA.

 • Aan de slag
  5. Aan de slag

  Ga aan de slag met onze adviezen, bijvoorbeeld met een personal trainer en/of diëtist.

Zo neem je je DNA af.

 
 • Open verpakking
  1. Open verpakking

  Open het pakketje en haal de swab eruit zonder de tip aan te raken.

 • Gebruik de swab
  2. Gebruik de swab

  Wrijf de tip stevig 30x op en neer tegen de binnenkant van je beide wangen.

 • Stop in buisje
  3. Stop in buisje

  Steek de swab in het buisje zonder de tip aan te raken en breek het staafje af bij het breekpunt.

 • Open zakje
  4. Open zakje

  Open het zakje met de Dri-capsule en doe de capsule in het buisje zonder hem aan te raken.

 • Maak verzendklaar
  5. Maak verzendklaar

  Doe de dop op het buisje en plak de barcode in de lengte op het buisje.

Het adviesrapport van DNAisyou bevat de resultaten van jouw genetische test. De DNA-kit die je hebt opgestuurd wordt door ons geanalyseerd en de resultaten worden door de systemen van Omnigen BV en haar licentiehouder DNAisyou verwerkt. We verzamelen de resultaten in een overzichtelijk rapport, gesorteerd op categorieën.

Alle uitslagen die je in het rapport aantreft, hebben betrekking op het product dat je hebt besteld. Ze zijn bedoeld om je te helpen in het optimaliseren van jouw doelstelling. Je dient bij het interpreteren van dit rapport rekening te houden met de volgende aannames die de toepassing voor jou kunnen beïnvloeden.

Als je van jouw huisarts het advies hebt gekregen om niet te sporten, raden we je aan om dit advies op te volgen. Ons rapport kan hier niks aan veranderen. We zijn er bij het samenstellen van dit rapport van uitgegaan dat je geen medische indicaties hebt waardoor sporten voor jou niet verstandig is en dat je een goede gezondheid en conditie hebt.

Verder zijn we er in dit rapport niet van uitgegaan dat je in de afgelopen periode van twaalf tot achttien maanden veelvuldig ziek bent geweest. Aangezien we dit niet aan jouw DNA-resultaten kunnen aflezen, raden we je aan hier zelf rekening mee te houden.
Breng nooit je veiligheid in gevaar tijdens het sporten. Indien je bijvoorbeeld door medicijngebruik niet veilig kunt sporten, raden we je aan om dit ook zeker niet te doen.

Onze adviezen hebben een beperkte reikwijdte. Indien je allergieën hebt, raden we je aan om hier zelf rekening mee te houden, mocht je je voedingspatroon aan de hand van je DNA-analyse willen aanpassen. Wij kunnen niet aan de hand van je DNA vaststellen welke allergieën je hebt. Overleg bij twijfel altijd met een arts of medisch specialist.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je de adviezen in dit rapport beter niet kunt opvolgen. Indien je op enig moment niet zeker weet wat voor jou het beste is, raadpleeg dan een arts, sport- of trainingsdeskundige of een diëtist.

Verantwoordelijkheid & Aansprakelijkheid
Het adviesrapport is met de grootst mogelijk zorgvuldigheid samengesteld door experts. Jij blijft echter altijd verantwoordelijk voor jouw eigen acties en de gevolgen daarvan.

Omnigen B.V. en haar licentiehouder DNAisyou B.V., haar medewerkers of vertegenwoordigers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade of kosten die voortkomen uit het opvolgen van onderstaande adviezen.

Deze uitsluiting van aansprakelijkheid omvat onder meer, maar is niet beperkt tot:
● schade als gevolg van het verlies van persoonlijke gegevens;
● persoonlijke gevolgschade;
● blessure;
● direct of indirecte schade aan derden of het bezit van derden;
● aansprakelijkheden jegens derden.

Bovenstaande verklaring doet op geen enkele wijze afbreuk aan jouw rechten als consument. En geen van bovenstaande behouden, verminderen aansprakelijkheid in het geval van opzettelijke fraude.

Bedenk goed dat DNA fungeert als blauwdruk voor veel van de processen in jouw lichaam. Die worden echter ook door veel andere factoren beïnvloed. Neem ook jouw omgevingsfactoren dus altijd mee in de keuzes die je maakt. Deze DNA-analyse is uitsluitend bedoeld om jou te ondersteunen in het leren begrijpen van jouw lichaam en kan nooit alleenstaand worden gebruikt om belangrijke keuzes mee te maken.

Handig instructiefilmpje.

Kom je er niet helemaal uit met de instructies? Check dit handige filmpje en je weet precies wat je moet doen. 

Vergeet de Dri-capsule niet.

Met de bijgeleverde Dri-capsule zorg je ervoor dat je DNA-sample houdbaar blijft. In dit filmpje kun je zien hoe je dit kunt doen.