Terug naar het overzicht
Blog - Nieuws
Bijna 10.000 aanmeldingen voor Het Grote Feyenoord DNA-onderzoek
Renée
Door Renée in Nieuws 2018-02-02
 

Remember Het Grote Feyenoord-DNA-onderzoek van ons moederbedrijf Omnigen in samenwerking met hoofdsponsor Opel? Inmiddels hebben zich al bijna 10.000 supporters aangemeld! 

Rasechte supporter

Met het onderzoek konden de supporters er via een online test achterkomen wat voor type Feyenoord-supporter ze waren. Opvallend genoeg vielen de meeste supporters onder het profiel van Harry in de hekken (de vrouwelijke supporters vielen voor het gemak onder het profiel van Helga in de hekken). En deze Harry (en Helga) is opvallend genoeg een rasechte Feyenoord-supporter...
 

Het profiel van Harry (en Helga)

Volgens de beschrijving van het profiel van Harry in de Hekken is Feyenoord voor deze supporter altijd dichtbij. Hij/zij wilt alles zien, volgen, voelen en horen. Maakt Giovanni de opstelling bekend? Dan weet hij/zij als allereerste welke 11 spelers de wei in worden gestuurd. Als het even kan, is hij/zij in De Kuip te vinden. Daar moet alles en iedereen voor wijken. Hij/zij zit er bovenop. Wordt er een overtreding gemaakt? Maakt de scheids een verkeerde beslissing? Of wordt er weer een schwalbe gemaakt? Dan laat hij/zij met onvervalst commentaar van zich horen. Want zijn/haar hart klopt altijd. Voor Feyenoord. In goede én in slechte tijden. Yes!
 

Juichende Jaap

Naast Harry in de Hekken waren er nog zes andere profielen waar de deelnemende Feyenoord-supporters werden ingedeeld. Ook in Juichende Jaap / Juichende Janine konden veel supporters zich bijvoorbeeld herkennen. Binnenkort zullen de 168 geselecteerde deelnemers hun DNA voor onderzoek aan Omnigen afstaan. Wordt vervolgd!

 
Sport + Voeding
  • Voeding (+ advies voor afvallen)
  • Sport (+ advies voor hardlopen)
  • Stuur 1x je DNA op
  • Bespaar direct €99.-
€ 299, -