Terug naar het overzicht
Blog - Nieuws
Bezoek DNAisyou bij de Marathon Sport Expo!
in Nieuws 2018-04-05
 

Haal jij dit weekend ook je startnummer voor de NN Marathon Rotterdam 2018 op bij de Marathon Sport Expo? Vergeet ons dan vooral niet te bezoeken en profiteer van een flinke korting!

Op zondag 8 april 2018 wordt voor de 39e keer de NN Marathon Rotterdam georganiseerd. Rondom deze marathon vindt jaarlijks ook de gratis ‘Marathon Sport Expo’ plaats en natuurlijk is DNAisyou daarbij aanwezig!

Bezoek onze stand (nummer 5) op vrijdag 6 en zaterdag 7 april en wij vertellen je graag alles over ons product Hardlopen. Wat is jouw genetische aanleg voor duursport? Hoe kun je volgens je DNA het beste uit je hardlooptraining halen? Wat vertelt je DNA-analyse over je VO2max en anaerobe drempel? En kun je deze tijdens je training verhogen? We vertellen je er graag alles over.

Bestel nu met een fikse korting!

In het weekend van de Marathon Sport Expo kun je ook gebruik maken van een mooie aanbieding. Zo kun je van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april Hardlopen voor een speciale aanbiedingsprijs van €99,- bestellen (normale verkoopprijs is €209,-). Koop je je DNA-kit op de beurs zelf? Dan krijg je er een gratis een exclusieve DNAisyou-handdoek bij!

De Marathon Sport Expo 2018 is hét live running platform voor iedereen die van hardlopen houdt. Ruim 40.000 marathonlopers halen hier hun startnummer op. Verder biedt de expo werkelijk alles op het gebied van hardlopen en lifestyle, zowel voor de professionele als de recreatieve hardloper, man of vrouw, jong en oud. De nieuwste innovaties, belangrijke merkproducten, informatie, kleding, schoenen, voeding, gezondheid, verzorging, gadgets, info- en entertainment; alles is aanwezig, en nog veel meer!
 

De Marathon Sport Expo vindt plaats in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Meer weten? Klik hier. Hopelijk zien we je daar!

 
Hardlopen
  • Prestaties verbeteren
  • Blessures voorkomen
  • Persoonlijk advies over cafeïne
  • Bewust en doelgericht trainen
€ 199, -
Verbeter je hardloopprestaties.

Ontvang een wetenschappelijk onderbouwd sportadvies en tips om beter te presteren met hardlopen op basis van jouw genetisch profiel.