Een nieuw hoofdstuk

Beste DNAisyou gebruiker,

In verband met het faillissement van DNAisyou (26 maart 2019), zal deze website en de DNAisyou portal (portal.dnaisyou.nl) worden gesloten op 31-12-2020. Het is mogelijk om gratis over te stappen naar het Omniyou platform (portal.omniyou.nl) Na deze datum zal de data van gebruikers die niet zijn overgestapt worden verwijderd.

Wie is Omniyou?

Omniyou is een onderneming die als doel heeft een breed publiek, op een ludieke, makkelijk te begrijpen en informatieve manier, kennis te laten maken met resultaten uit wetenschappelijk onderzoek. Het doel is om mensen in staat te stellen een gezondere levensstijl aan te nemen door (biologische) zelfkennis. Omniyou is onderdeel van het moederbedrijf Omnigen en wil de diensten, die DNAisyou niet meer kan leveren door het faillissement, met uw toestemming aan u voortzetten.

Hoe komt Omniyou aan mijn data?

DNAisyou was een licentiehouder van Omnigen B.V. om de rapporten te kunnen leveren.
Bij Omnigen werd (en wordt) alle data, goed beveiligd, in opslag gehouden.

Hoe kan ik overstappen?

Stuur een mail naar overstappen@omnigen.nl met uw barcode. De barcode kunt u vinden in de DNAisyou portal. De barcode is in dit voorbeeld gemarkeerd met een rood vierkant. Voor de overstap hoeft u niet extra te betalen.

Kan ik ook nog overstappen als ik mijn barcode niet meer weet?

Nee, wij hebben de barcode nodig, omdat de data gekoppeld is aan de barcode en niet aan het account. Daarom is het belangrijk om voor 31-12-2020 de barcode op te halen uit de DNAisyou portal.

Ik ben het wachtwoord van mijn DNAisyou account vergeten

Het wachtwoord kan worden gereset door op de knop “Wachtwoord vergeten” te drukken. Hier kunt u uw e-mailadres invullen en op de knop “Stuur password reset link” drukken. Enkele minuten later ontvangt u een mail met een link die gebruikt kan worden om een nieuw wachtwoord in te stellen. 

Wat is Omniyou?

De Omniyou portal is ongeveer hetzelfde als de DNAisyou portal, alleen dan met nieuwe content en veel verbeteringen. Omniyou biedt dezelfde rapporten aan als DNAisyou, alleen onder een andere naam (Afvallen/voeding = Nutrigenomics, Hardlopen = Athleticogenomics).
De rapporten die u bij DNAisyou heeft gekocht worden hier dus overgenomen. Daarnaast is het later mogelijk om meer rapporten te bestellen bij Omniyou over bijvoorbeeld Neanderthaler varianten en afkomst op basis van DNA. Deze rapporten zijn echter nog in ontwikkeling en zullen later beschikbaar worden gemaakt.

Moet ik mijn data opnieuw laten analyseren voor de Omniyou portal?

Nee, de data kan opnieuw gebruikt worden. Mogelijk missen er een aantal resultaten in uw rapport of hebben deze een iets afwijkend resultaat,  dit wordt veroorzaakt doordat wij recent zijn overgegaan op een nieuwe methode voor het bepalen van de resultaten. Indien gewenst kunnen we uw data opnieuw laten analyseren, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

Ik heb een andere vraag die hier niet beantwoord wordt

Stuur een mail met uw vraag naar info@omnigen.nl en we zullen proberen uw vraag te beantwoorden. Als u feedback heeft op de rapporten in de Omniyou portal horen we dit uiteraard ook graag van u.